Şlagăre, Şlagăre

EDE 01672

Melodia nr. 3 de pe acest disc este cântată de Dan Spătaru. Melodia se numeşte Poate, poate (Rafaela Carra / Ovidiu Dumitru) şi are o lungime de 3’35”.S73015980

 

Reclame

2 răspunsuri to “Şlagăre, Şlagăre”

  1. Disc vinil-45.edc 10.262 Melodii -T Popa Se intimpla cateodata-muzica si text,Dar ce nu ai?-V.Veselovschi ,Spune unde spune cine? T. Popa E cea mai simpla din povesti-H Moculescu.

  2. as dori in primul rind, cu scuzele de rigoare, pt. sotia regretatului ,dan spataru, ca o invidiez pentru asa un sot , cum a fost ,dan spataru. eu am crescut cu melodiile lui, si cu multe altele ale altor cintareti de valoare, care, din pacate, de la un an la altul, tot aud ca ne parasesc. sa stiti doamna, ca noi oamenii de rind, nu-i vom uita niciodata, pe cei ,care au contribuit prin munca lor , la educatia si dezvoltarea culturii noastre, deoarece se stie in ce era am trait, si crescut, dar aceste melodii aduceau in sufletele noastre, uneori chiar bucuria de atrai. le ascult si acum cu mare placere. le multumesc tuturor, si dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei care nu mai sint printre noi. cu respect; viorica din italia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: